Çorlu'da Ocak Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Çorlu'da Ocak Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı
Çorlu Belediye Meclisi'nin ocak ayı olağan toplantısı Başkan Sarıkurt yönetiminde yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yönetiminde meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediyesi Ocak ayı meclis gündemine geçilmeden önce Sarıkurt, Çorlu'da belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılı Aralık ayında yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi.

Toplantıda, meclis üyeleri Öner Tekin, Değer Kara, Bilgehan Çağlar, Mustafa Eryılmaz ve Ateş Akdere, denetim komisyonuna seçilirken, belediye başkanına amatör spor kulüpleri ile protokol yapma yetkisi verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması konusunun da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, zabıta personeline ödenecek maktu fazla çalışma ücretinin tespiti konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, Çorlu’daki sokak hayvanlarının kısırlaştırılması sürecinde ortak çalışma yapmak üzere Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası ile işbirliği protokolü imzalanabilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi, imar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere imar komisyonuna havalesi ile diğer gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Başkan Sarıkurt, bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı