Depremzedeler Tekirdağ'daki Yazlıklarda Ağırlanıyor

Depremzedeler Tekirdağ'daki Yazlıklarda Ağırlanıyor
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçedeki yazlıklarda 300 depremzedenin misafir edildiğini dile getirdi.Depremzedeler için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Ata, "Yaşanan depremden sonra depremzede ailelerin misafir...

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçedeki yazlıklarda 300 depremzedenin misafir edildiğini dile getirdi.

Depremzedeler için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Ata, "Yaşanan depremden sonra depremzede ailelerin misafir edilmesi için talebimizi yazlıkçılara ilettik. Sağ olsun insanlar çok duyarlı çoğu kişi yazlığını açmayı kabul etti. Biz de yazlıklarda gerekli bakımları yaptık. Evler misafirlerimiz için kullanıma hazır hale getirildi. Gelen depremzedeler gönül rahatlığıyla oturuyor. Gelecek afetzedeler için hazırlıklarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

Marmaraereğlisi Emlak Konutları Sitesi Yönetim Kurulu Müdürü Ali Karabulut tarafından yapılan açıklamada da depremde mağdur olan kişilerin en iyi şekilde misafir edileceği ifade edildi.

Karabulut, "Bizler bütün yazlık sahipleriyle görüştük. Sevindirici olan da herkesin anında bizlere dönüş yapması oldu. Bazı ev sahipleri bir yıllığına evini açacağını iletti. Bazıları maddi destek olacağını iletti. Burada misafir edeceğimiz depremzedelerin bütün ihtiyaçları ile ilgileneceğiz. Gelecek olan depremzedeler için de yerlerimizi hazırladık." dedi.