TBMM Başkanı Şentop Tekirdağ'da İftar Yaptı

TBMM Başkanı Şentop Tekirdağ'da İftar Yaptı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, iftara kendi kullandığı makam aracı Togg ile geldi.Burada protokol üyelerince karşılanan Şentop, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'dan Tekirdağ'a Togg ile geldiğini dile getirdi.Şentop,...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, iftara kendi kullandığı makam aracı Togg ile geldi.

Burada protokol üyelerince karşılanan Şentop, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'dan Tekirdağ'a Togg ile geldiğini dile getirdi.

Şentop, hemşehrilerinin de yerli otomobil Togg'u görmelerini istediğini kaydederek, "Büyük titizlikle hazırlanmış, bugünün araçlarıyla mukayese edilecek bir araç değil. Geleceğin otomobili olarak düşünülmüş bir araç. Onu ayrıcalıklı kılan Türkiye'nin markası olması. Bununla gurur duyuyoruz. Böyle bir araçla Türkiye'nin dünyadaki otomobil piyasasına girmesi çok önemli. En kısa zamanda yayılacaktır. " ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla yapılan iftarların nadir rastlanan iftarlardan olduğunu söyleyen Şentop, programı gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e teşekkür etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de ramazanın ilk gününden beri gerçekleştirilen programlarda birçok vatandaşı iftar sofalarında buluşturduklarını aktardı.

Yüksel, konuşmalardan spnra TBMM Başkanı Şentop'a ve iftarların düzenlenmesinde katkısı olan hayırseverlere plaket verdi.