Tekirdağ'da 12. Üniversite Fuarı Açıldı

Tekirdağ'da 12. Üniversite Fuarı Açıldı
Sahil Dolgu Alanı'nda yapılan açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlerin yanında olduklarını dile getirdi.Fuarda, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtını bulabileceğini...

Sahil Dolgu Alanı'nda yapılan açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gençlerin yanında olduklarını dile getirdi.

Fuarda, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtını bulabileceğini kaydeden Başkan Yüksel, şöyle konuştu:

"Bu dönem ilçemizin gençleri çok iyi yerlerde olacak. Sınavlarda ciddi başarılar elde edecekler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu gençlerimizi, hayallerini gerçekleştirebilecekleri ve gelecek kaygısı gütmeden hayata umutla bakabilecekleri bir Türkiye yaratmaya çalışıyoruz. Süleymanpaşa ilçesinde gençlerimize destek olmaya çalıştık. Önümüzdeki yıllarda çok daha büyük organizasyonlara imza atacağız."

Yapılan konuşmadan sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Yüksel fuarın açılış kurdelesini kesti, 59 farklı üniversitenin açtığı stantları gezdiler.