Tekirdağ'da Akademisyen ve Din Görevlileriyle Buluşuldu

Tekirdağ'da Akademisyen ve Din Görevlileriyle Buluşuldu
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, akademisyen ve din görevlileriyle iftar programında bir araya geldi.Belediye tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen iftar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, akademisyen ve din görevlileriyle iftar programında bir araya geldi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen iftar programında Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, fakülte öğretim üyeleri, il ve ilçe müftüleri, Diyanet Eğitim Merkezi yönetici, personeli ve cami görevlileriyle iftar yaptı.

'Bin Aydan Daha Hayırlı Bir Ay'

Başkan Albayrak, ramazanın yüksek manevi duygular içerisinde Allah'a sığınılan bin aydan daha hayırlı bir ay olduğunu dile getirdi.

Ramazanın toplumsal bağları güçlendirdiğini söyleyen Başkan Albayrak, "Dini konularda halkımızı en iyi şekilde bilgilendiren din görevlilerimiz, halkımızın birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır. Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle bir araya gelmek istedik. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermemize zemin hazırlayacaktır." dedi.

Katılımcılar programı düzenleyen Albayrak ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.