Tekirdağ'daki Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği Düzenlendi

Tekirdağ'daki Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği Düzenlendi
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonunda, Tekirdağ'da misafir edilen aileler çocuklarıyla beraber, Ahmet Aygün Gençlik Merkezi'nde buluştu.Etkinlikte, 4-10 yaş aralığındaki çocuklar bando takımı eşliğinde...

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonunda, Tekirdağ'da misafir edilen aileler çocuklarıyla beraber, Ahmet Aygün Gençlik Merkezi'nde buluştu.

Etkinlikte, 4-10 yaş aralığındaki çocuklar bando takımı eşliğinde müzikal gösteri, yüz boyama, akıl oyunları ve geleneksel oyunlar gibi aktivitelere katıldı.

Afetzede çocukların yüzünü güldürmek, endişelerini en aza indirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır da ikram edildi.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ilgilendiği çocuklarla konuştu.

Çınar, basın mensuplarına, Tekirdağ'da misafir edilen afetzedelere yardımlarının devam edeceğini dile getirdi.

Depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için etkinliklerin çok anlamlı olduğunu söyleyen Çınar, "Süleymanpaşa sınırları içerisinde 3 bin kadar depremzede vatandaşımızı misafir ediyoruz. Bu vatandaşlarımızın 400'e yakın çocukları olduğunu öğrendik. Biz de anasınıfı ile ortaokul çağındaki çocukları alarak onların o kötü günlerini bir nebzede olsa unutturabilmek için burada bir sosyal etkinlik faaliyeti düzenledik. Onları ne kadar mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Katılımda çok güzel. Çocukların gözünde gördüğümüz o mutluluk gerçekten de bizi daha da fazla mutlu ediyor. İnşallah yaraları hep beraber saracağız." şeklinde konuştu.