Tekirdağ'daki Korkunç Kazada Ölü ve Yaralılar Var

Tekirdağ'daki Korkunç Kazada Ölü ve Yaralılar Var
Tekirdağ Ergene'de, aracın başka araca arkadan çarpması ile meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.Kaza sabah saatlerinde, Ergene'nin TEM yolu Ulaş mevkiisinde meydana geldi. İstanbul istikametine...

Tekirdağ Ergene'de, aracın başka araca arkadan çarpması ile meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 5 kişi ise yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde, Ergene'nin TEM yolu Ulaş mevkiisinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Enes Y. yönetimindeki otomobil, aynı yönde giden Emrullah Kaya yönetimindeki otomobile çarptı.

Kazada Emrullah Kaya ile otomobildeki 3 Suriye uyruklu, araçta sıkışırken, Enes Y. ile yanında yolcu yaralandı. Bölgedekilerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Suriyelilerin Durumu Ağır

Hurdaya dönen araçta sıkışan 4 şahıs, ekiplerin çalışması ile çıkarıldı. Yapılan kontrolde, sürücü Emrullah Kaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı 3 Suriyeli ve diğer araçtaki Enes Y. ile Barış Ç., Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Suriyeli 3 yaralının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Emrullah Kaya'nın cansız bedeni de morga kaldırıldı.