30 Nisan'a kadar ücretsiz

30 Nisan'a kadar ücretsiz
Çin’de ortaya çıkarak dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs sebebiyle birçok banka, vatandaşların mümkün olan en az seviyede evden çıkması için bir...

Çin’de ortaya çıkarak dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs sebebiyle birçok banka, vatandaşların mümkün olan en az seviyede evden çıkması için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında dijital kanallar üzerinden gerçekleştiren para gönderim işlemleri (EFT ve havale) ücretsiz olacak.

DenizBank: 16 Mart'tan itibaren 1 ay süreyle İnternet Şubesi, DenizMobil ve fastPay'den gerçekleştirilecek havale ve EFT işlemleri ücretsiz olacak.

İş Bankası: 30 Nisan'a kadar İşCep, Maximum Mobil, İnternet Şubesi ve Bankamatiklerden gerçekleştirine havale / EFT işlemleri ile karttan karta para transferi işlemleri ücretsiz olacak.

Garanti BBVA: 30 Nisan'a kadar İnternet Bankacılığı, Garanti BBVA Mobil ve ATM'lerden gerçekleştirilecek havale ve EFT işlemleri ücretsiz olacak.

Vakıfbank: VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı, ATM ve Çağrı Merkezi kanallarından gerçekleştirilecek anlık havale ve EFT işlemleri ücretsiz.

Odeabank: Dijital kanallar üzerinden yapılacak EFT/havale işlemlerinden 30 Nisan 2020’ye kadar ücret alınmayacak.