81 İlde Başlıyor! Tapuda Üç Boyutlu Dönem

81 İlde Başlıyor! Tapuda Üç Boyutlu Dönem
Ev satın almak isteyen kişiler, ev hakkında detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşmak istiyorlar. Bu kapsamda, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü de yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 81 ilde geçerli olacak üç boyutlu...

Ev satın almak isteyen kişiler, ev hakkında detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşmak istiyorlar. Bu kapsamda, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü de yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 81 ilde geçerli olacak üç boyutlu modellemeler ile ev hakkındaki bilgilere kolaylıkla ulaşılabilecek.

Tapuda Üç Boyut Dönemi!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı yeni uygulamaya göre, gayrimenkul satın alımlarında gayrimenkulün pek çok detayı üç boyutlu sistemde yer alacak. Bu detaylar arasında, gayrimenkulün büyüklüğü, oda sayısı, cephesi ve ayrıntıları yer alacak. Hayata geçirilecek üç boyutlu modelleme sayesinde, ev satın almak isteyen kişiler dairenin detayları hakkında kolaylıkla bilgi edinebilecek.

81 İlde Yaygınlaşacak

Üç boyutlu modelleme sisteminin, gayrimenkul satın alımlarında işleri kolaylaştırması bekleniyor. Söz konusu uygulama 81 ilde yaygınlaştırılacak.