Adalet Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacağını Açıkladı! Başvurular Başladı Kaçırmayın

Adalet Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacağını Açıkladı! Başvurular Başladı Kaçırmayın
Adalet Bakanlığı belirli zaman aralıklarında personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda alımları sürdüren Bakanlık, 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Adalet Bakanlığı'nın...

Adalet Bakanlığı belirli zaman aralıklarında personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda alımları sürdüren Bakanlık, 500 personel alımı yapacağını duyurdu. Adalet Bakanlığı'nın açıklamasının ardından, iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler konunun detaylarını araştırmaya başladı.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Ekranı

Adalet Bakanlığı, 500 icra müdür ve icra müdür yardımcısı istihdam edecek. KPSS Şartı olmadan yapılacak alımlar için başvurular 10 Kasım tarihi itibariyle başladı ve 16 Kasım 2022'ye kadar devam edecek. Belirtilen tarihler arasında başvurusunu gerçekleştiremeyen adaylar ise 24 Kasım geç başvuru gününde işlemlerini tamamlayabilecekler. Söz konusu ilan için ÖSYM AİS ekranından başvuru yapılabilecek.

İcra Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Adalet Bakanlığı personel alımı için başvuruların tamamlanmasının ardından, istihdam edilecek adayları belirlemek için sınav yapılacak. Açıklanan takvime göre, sınavlar 25 Aralık 2022'de Ankara'da gerçekleşecek.