Adalet Bakanlığı Personel Alımı İçin Başvurular Devam Ediyor! İşte Başvuru Ekranı

Adalet Bakanlığı Personel Alımı İçin Başvurular Devam Ediyor! İşte Başvuru Ekranı
Adalet Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 406 personel alımı...

Adalet Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 406 personel alımı için başvurular devam ediyor.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Kadro Dağılımı

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde 406 personel istihdam edilecek. Söz konusu personel alımı için kadro dağılımı şu şekilde:

Psikolog: 132 Kişi

Sosyal Çalışmacı: 222 Kişi

Pedagog: 52 Kişi

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Ekranı

Adalet Bakanlığı personel alımına başvuruda bulunmak isteyen kişiler, isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Başvuru adresinden, personel alımına dair detaylı bilgilere de ulaşılabilir.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihi

Adalet Bakanlığı, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlükleri için açılan personel alımına, 5 Aralık tarihinden itibaren başvuru yapılabiliyor. Personel alımı ilanına, 16 Aralık 2022 tarihine kadar başvurular iletilebilecek.