Adınıza Açılmış Telefon Hattı Var Mı? E-Devlet Üzerinden Mutlaka Bunu Sorgulayın!

Adınıza Açılmış Telefon Hattı Var Mı? E-Devlet Üzerinden Mutlaka Bunu Sorgulayın!
e-Devlet, on milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Bünyesinde barındırdığı hizmetler ile birlikte, devlet dairelerinden uzun zaman alacak işlemlerin çok kısa sürede tamamlanmasına olanak sağlayan e-Devlet, büyük...

e-Devlet, on milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Bünyesinde barındırdığı hizmetler ile birlikte, devlet dairelerinden uzun zaman alacak işlemlerin çok kısa sürede tamamlanmasına olanak sağlayan e-Devlet, büyük kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda, sistemde yapılacak sorgulamalar ile haberiniz olmadan adınıza hat açılıp açılmadığını öğrenebilirsiniz.

e-Devlet Mobil Hat Sorgulama

Haberiniz olmadan adınıza açılan telefon hatları, dolandırıcılık, terör ve çeşitli illegal işlerde kullanılabilir. Bu nedenle, e-Devlet üzerinden sorgulama yapılabilirsiniz. TC Kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, ''Mobil Hat Sorgulama'' yazarak ilgili hizmete ulaşılabilir. Açılan pencere, hangi operatörde adınıza kayıtlı numara olduğunu görebileceksiniz.

Kontrol Etmek Çok Önemli

Kimlik bilgilerine ele geçiren kötü niyetli kişiler, vatandaşların haberi olmadan hat çıkarabiliyorlar. Bu numaralar dolandırıcılık ve terör eylemleri gibi illegal işlerde kullanılabiliyor. Bu nedenle, e-Devlet sistemine girip söz konusu sorgulamanın yapılmasının kritik önemi bulunuyor.