AÖL Sınav Tarihi Belli Oldu! AÖL 1. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak Açıklandı

AÖL Sınav Tarihi Belli Oldu! AÖL 1. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak Açıklandı
Açık Öğretim Lisesi sınavlarının aralık ayında yapılacağı biliniyordu ancak sınavların hangi tarihte gerçekleşeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencileri ilgilendiren konuya ilişkin...

Açık Öğretim Lisesi sınavlarının aralık ayında yapılacağı biliniyordu ancak sınavların hangi tarihte gerçekleşeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencileri ilgilendiren konuya ilişkin açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurusu ile birlikte, Açık Öğretim Lisesi sınavlarının hangi tarihlerde gerçekleşeceği netlik kazandı.

AÖL Sınavı Ne Zaman?

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağına dair Milli Eğitim Bakanlığı bilgi verdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları, 9 Aralık 2022 saat 09.30 ile 20 Aralık 2022 saat 23.59 arasında gerçekleşecek.

AÖL Sınavı Online Mı?

Açık Öğretim Lisesi sınavlarının tarihlerinin yanı sıra, ne şekilde gerçekleşeceği de öğrenciler tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Açık Öğretim Lisesi sınavları online olarak yapılacak.

Açık Öğretim Lisesi Sınav Sonuçları

Açık Öğretim Lisesi sınav takviminin belli olmasının ardından, sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konuya ilişkin açıklama yapılmasa da sonuçların 10 gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.