Artış Yapıldı! Ödeme Miktarı 4 Bin TL Seviyesine Çıktı!

Artış Yapıldı! Ödeme Miktarı 4 Bin TL Seviyesine Çıktı!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın mütevelli heyetinde yer aldığı Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın, şehit yakınlarına yaptığı 2.600 TL'lik ödeme miktarında artış gidildi. Yaklaşık...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın mütevelli heyetinde yer aldığı Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın, şehit yakınlarına yaptığı 2.600 TL'lik ödeme miktarında artış gidildi. Yaklaşık yüzde 53 oranında gerçekleşen artış ile birlikte, ödeme miktarı 4.000 TL seviyesine çıktı. Söz konusu ödemeler, hak sahiplerine verilecek.

Bugün İtibaren Geçerli

Şehit yakınlarında 4.000 TL ödeme kararı bugünden itibaren geçerli olacak. 2019 yılında kurulan vakıf, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerinin yakınlarına, Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında şehit olanların yakınlarına ve diğer hak sahiplerine aylık olarak ödeme yapıyor.

Yeni Ödemeler Yapıldı!

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından, 4.000 TL ödeme, şehit ve gazi yakınlarına sağlandı. Önümüzdeki süreçte de ödemeler 4.000 TL olarak devam edecek.