Asgari Ücret İçin Çağrı Yaptı! Yüzde 150 Zam Yapılsın Talebinde Bulundu

Asgari Ücret İçin Çağrı Yaptı! Yüzde 150 Zam Yapılsın Talebinde Bulundu
Milyonlarca asgari ücretli çalışan, maaşlara yapılacak zam haberlerini büyük bir merakla takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret zammının enflasyon altında olmayacağını...

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, maaşlara yapılacak zam haberlerini büyük bir merakla takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret zammının enflasyon altında olmayacağını belirtirken, maaş zammına dair yeni bir açıklama daha geldi.

''Yüzde 150 Zam Yapılmalı''

Asgari ücret zammı ile ilgili son açıklama, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi. Erbakan, tv100'de Gürkan Hacır'ın moderatürlüğünde ekranlara gelen Yüzler Kulübü programının konuğu oldu. Programda gazetecilerden gelen sorulara cevap veren ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, asgari ücrete de değindi. Erbakan, asgari ücrete yüzde 150 zam yapılmasının ve 14.000 TL seviyesine yükseltilmesinin gerektiğini belirtti.

Zam Yıl Sonunda Açıklanacak

Çalışanların ve emeklilerin maaşlarına yapılacak zam oranı, yıl sonunda açıklanacak enflasyon oranları doğrultusunda belirlenecek.