Bakan Nebati Az Önce Açıklandı! 2 Bin Kadro Müjdesi Resmen Duyuruldu

Bakan Nebati Az Önce Açıklandı! 2 Bin Kadro Müjdesi Resmen Duyuruldu
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ile 2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı kadrosuna ilişkin müjdeli haberi duyurdu. Bakan Nebati paylaşımında, 2.000 kişilik kadro...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ile 2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı kadrosuna ilişkin müjdeli haberi duyurdu. Bakan Nebati paylaşımında, 2.000 kişilik kadro açılacağını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhuriyetin 100. yılına girerken, yeni çalışma arkadaşları için yeni kadroları duyurmak istiyoruz diyerek, 2.000 kadro müjdesini verdi. Gelir Uzman Yardımcısı alımına dair yapılan açıklamada ''Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken ülkemizin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştıracak yeni çalışma arkadaşlarımız için yeni kadroları duyurmak istiyoruz. Bu kapsamda, 2023 yılı Şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılacağı 2.000 kadronun müjdesini veriyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı Başvuru

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2.000 kadro için müjdeyi verirken Gelir Uzman Yardımcısı başvurularının ne zaman başlayacağına, yapılacak alımın genel şartlarına ve başvurunun ne zaman tamamlanacağına dair bilgi vermedi. Önümüzdeki süreçte, konuya ilişkin detaylı bilgilendirme yapılması bekleniyor.