Başvurular Başladı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Yapacak Detaylar Belli Oldu

Başvurular Başladı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Yapacak Detaylar Belli Oldu
Adalet Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını açıklamasının ardından, alımın detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Yapılacak alımın kaç kişi olacağı, hangi kadroları kapsayacağı, başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını açıklamasının ardından, alımın detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Yapılacak alımın kaç kişi olacağı, hangi kadroları kapsayacağı, başvuru tarihi ve ayrıntılar araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, Adalet Bakanlığı personel alımına dair pek çok detay netlik kazandı.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu

Adalet Bakanlığı personel alımı için 5 Aralık tarihinden itibaren başvurular iletilebiliyor ve 16 Aralık'a kadar başvuru yapılabilecek.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sayısı

Adalet Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını açıklamasının ardından, kaç kişinin istihdam edileceği de merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre, 406 personel alınacak.

Adalet Bakanlığı İşçi Alımı Başvuru Ekranı

Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde çalışmak isteyen adaylar, isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden başvurularını iletebilecekler. Söz konusu adresten, alıma dair detaylara da ulaşılabilir.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Kadro Dağılımı

Adalet Bakanlığı'nın yapacağı alım için branş dağılımı şu şekilde:

Psikolog: 132 Kişi

Pedagog: 52 Kişi

Sosyal Çalışmacı: 222 Kişi

Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve gerekli şartlara isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden ulaşılabilir.