Burs Başvurusu Yarın Sona Erecek! Ne Kadar Ödeme Yapılacağı Belli Oldu

Burs Başvurusu Yarın Sona Erecek! Ne Kadar Ödeme Yapılacağı Belli Oldu
Yeni eğitim öğretim dönemi geçtiğimiz aylarda başladı ve öğrenciler ile aileleri burs arayışlarına devam ediyorlar. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü, her sene olduğu gibi bu yıl da farklı kademede eğitim gören öğrencilere...

Yeni eğitim öğretim dönemi geçtiğimiz aylarda başladı ve öğrenciler ile aileleri burs arayışlarına devam ediyorlar. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü, her sene olduğu gibi bu yıl da farklı kademede eğitim gören öğrencilere yardım sağlamaya devam ediyor. 7 Kasım 2022 itibariyle başlayan başvurulara öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, yarın itibariyle başvurular sona erecek.

VGM Burs Başvuru Tarihi

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde eğitim gören öğrencilere eğitim desteği sağlayacak. Söz konusu destekten faydalanmak isteyen öğrenciler için 7 Kasım 2022 tarihinden itibaren başvurular alınmaya başlandı. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden işlemlerini tamamlayabilecekler.

VGM Bursu Ne Kadar?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine, aylık 200 TL eğitim desteği ödemesi sağlayacak.

VGM Üniversite Bursu

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ortaöğretim öğrencilerinin yanı sıra, yükseköğretim seviyesinde eğitim gören öğrencilere de destek sağlamaya devam ediyor. Müdürlük tarafında yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencileri 21-30 Kasım 2022 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayabilecekler. VGM üniversite öğrencilerine ise aylık 650 TL burs ödeyecek.