Dışarı Çıkmayı Düşünenler Dikkat! Meteoroloji Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu

Dışarı Çıkmayı Düşünenler Dikkat! Meteoroloji Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu
Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlamasının ardından, dışarıya çıkmak ve günlük planlama yapmak isteyen pek çok kişi, Meteoroloji tarafından yapılacak açıklamaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel...

Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlamasının ardından, dışarıya çıkmak ve günlük planlama yapmak isteyen pek çok kişi, Meteoroloji tarafından yapılacak açıklamaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın yaşanabilecek kuvvetli yağış ihtimaline karşı uyarıda bulundu.

Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Aralık Pazar günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde 11 Aralık'ta kuvvetli yağış bekleniyor. MGM tarafından yapılan açıklamada ''Trakya'da beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların; 11.12.2022 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Muhtemel Risklere Karşı Uyarı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın yaşanması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek ani sel, su baskını, sel ve ulaşımdaki aksamalar için de uyarıda bulundu.