En Az İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Başvurular Başlıyor

En Az İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Başvurular Başlıyor
Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, ülkenin dört bir yanındaki birbirinden farklı kurumlarda işçi alımına dair ilanlar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, iş başvurusunda bulunacak kişiler ilanları yakından takip ederken, güncel...

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, ülkenin dört bir yanındaki birbirinden farklı kurumlarda işçi alımına dair ilanlar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, iş başvurusunda bulunacak kişiler ilanları yakından takip ederken, güncel iş başvuruları heyecanla bekleniyor. Gelen son açıklamaya göre, en az ilköğretim mezunu olmak şartıyla personel istihdamı sağlanacak. Et ve Süt Kurumu'nun personel alımı yapacağını duyurmasının ardından, ilanın detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Et ve Süt Kurumu Personel Alımı

Et ve Süt Kurumu'nun kasap alımı ilanına başvuruda bulunak isteyen kişiler, İŞKUR sistemi üzerinden işlemleri gerçekleştirebilecekler. 21 Kasım 2022'ye kadar devam edecek başvurular için internet üzerinden online veya şahsen yapılabilecek. Açılan ilana göre, personeller Adana ve Sivas'ta istihdam edilecek. Her iki ilde de iki kişi istihdam edilecek ve Adana'daki alım için ilköğretim, Sivas'taki alım için ise lise mezunu olmak gerekiyor.

Kura Çekimi Ne Zaman?

Sivas Et Kombinası kasap kadrosu için yapacağı 2 personel alımında, kura çekimleri 30 Kasım 2022'de Sivas Et Kombinası Müdürlüğünde, Adana Et Kombinası personel alımı için ise 23 Kasım 2022'de Adana Et Kombinası Müdürlüğünde kura çekimi yapılacak. İlana ilişkin detaylı bilgilere, İŞKUR üzerinden ulaşılabilir.