Erdoğan ve Bahçeli Sürpriz Bir Görüşme Gerçekleştirecek

Erdoğan ve Bahçeli Sürpriz Bir Görüşme Gerçekleştirecek
Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşecek. Paylaşılan son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir görüşme gerçekleştirecek.Erdoğan, Bahçeli'yi Ziyaret EdecekCumhurbaşkanı...

Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşecek. Paylaşılan son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir görüşme gerçekleştirecek.

Erdoğan, Bahçeli'yi Ziyaret Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programında olmayan bir şekilde, bugün saat 16.00'da, Bahçeli'yi Beytepe Mahallesi'ndeki evinde ziyaret edecek. Görüşmede, başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliğinin ele alınması bekleniyor.

Başörtüsü İçin Anayasa Teklifi Görüşülebilir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı video ile başörtüsü serbestliğinin güvence altına alınması için Meclis'e kanun teklifi getireceklerini belirtmişti. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise başörtüsü serbestliğinin yasa değil anayasa ile güvence altına alınmasını önerdi. Bugün gerçekleşecek zirvede, bu konunun ele alınması bekleniyor.