EYT'lilere Müjdeli Haber Geldi! EYT Ne Zaman Çıkacak Resmen Açıklandı

EYT'lilere Müjdeli Haber Geldi! EYT Ne Zaman Çıkacak Resmen Açıklandı
Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarına çözüm bulunması için bir süredir çalışmalar devam ediyordu. Söz konusu düzenleme için hazırlıklar sürerken, yakın zaman konuya ilişkin bilgi paylaşılacağı da her fırsatta dile...

Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarına çözüm bulunması için bir süredir çalışmalar devam ediyordu. Söz konusu düzenleme için hazırlıklar sürerken, yakın zaman konuya ilişkin bilgi paylaşılacağı da her fırsatta dile getiriliyordu. Bu kapsamda, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği EYT düzenlemesi hakkında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bilgi verdi.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

EYT düzenlemesi için sona yaklaşılırken, konuya ilişkin açıklamalar yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de milyonarca kişinin büyük bir ilgiyle takip ettiği konuda açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, EYT düzenlemesinin aralık ayı içinde Meclis'e geleceğini ve 2023'te uygulanacağını belirtti.

EYT Kaç Kişi Faydalanacak?

EYT düzenlemenin kaç kişiyi kapsayacağı da merak ediliyor. Bakan Bilgin bu konuya da açıklık getirerek, 1.5 milyon insanın düzenlemeden yararlanacağını belirtti.

Prim Gün Sayısı Değişmeyecek

EYT düzenlemesi ile ilgili pek çok detay merak ediliyor. Hiç şüphesiz bunlardan birisi de prim gün sayısında değişiklik yapılıp yapılmayacağı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, prim gün sayısında değişiklik yapılmayacağını açıkladı.