Fahrettin Koca Sosyal Medya Hesabından Uyardı! İşte O Açıklama

Fahrettin Koca Sosyal Medya Hesabından Uyardı! İşte O Açıklama
Merkezi Hekim Randevu Sistemi aracılığıyla çeşitli hastanelerdeki doktorlardan randevu alınabiliyor. Randevu alan bazı vatandaşlar ise randevu vakitleri geldiğinde hastaneye gitmeyebiliyorlar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz...

Merkezi Hekim Randevu Sistemi aracılığıyla çeşitli hastanelerdeki doktorlardan randevu alınabiliyor. Randevu alan bazı vatandaşlar ise randevu vakitleri geldiğinde hastaneye gitmeyebiliyorlar. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''Geçtiğimiz ay tam 2 Milyon 866 Bin 7 kişi, MHRS üzerinden randevu aldığı halde muayene olmaya gelmedi. Randevusuna gelmeyenlerin, randevu almak isteyip de beklemek zorunda kalanlara bir açıklaması olabilir mi? Gelinmeyecek randevular iptal edilmelidir.'' ifadelerine yer vermişti. Bakan Koca konuya ilişkin bir açıklama daha yaptı.

Gelmeyeceğiniz Randevuyu İptal Edin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS randevusuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, randevu alıp gitmeyecek kişilerin randevularını iptal etmelerini ve böylelikle diğer kişilerin de kolaylıkla randevu bulacağını hatırlatarak ''Gelmeyeceğiniz randevuyu iptal ederseniz alması kolay olur.'' ifadelerine yer verdi.