Fırtına Uyarısı Yapıldı! Meteoroloji 21 Aralık Tarihine Kadar Fırtına Beklendiğini Açıkladı

Fırtına Uyarısı Yapıldı! Meteoroloji 21 Aralık Tarihine Kadar Fırtına Beklendiğini Açıkladı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine dair açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Kış mevsiminin başlaması ile birlikte Meteoroloji'nin duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 19-21 Aralık...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine dair açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Kış mevsiminin başlaması ile birlikte Meteoroloji'nin duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 19-21 Aralık tarihleri arasında fırtına beklendiği belirtildi.

Güney Ege'de Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Güney Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına bekleniyor. Konuya ilişkin yayınlanan duyuruda ''Güney Ege’de rüzgarın; Pazartesi öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Çarşamba (21.12.2022) akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Ulaşımda Aksamalar Yaşanabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 21 Aralık 2022 saat 18.00'e kadar devam etmesi beklenen fırtına nedeniyle, ulaşımda aksamalar meydana gelebilir.