İBB Burs Sonuç Ekranı: İBB Burs Başvuru Sonuçları İçin Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor

İBB Burs Sonuç Ekranı: İBB Burs Başvuru Sonuçları İçin Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve geri ödemesiz eğitim desteği ödemesi sağlanacağını duyurmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve geri ödemesiz eğitim desteği ödemesi sağlanacağını duyurmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından, pek çok üniversite öğrencisi eğitim desteğinden faydalanabilmek için başvuruda bulundu. Başvuru işlemlerinin tamamlanması ile birlikte, sonuçları ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

İBB Burs Sonuçları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği ödemesinin başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı ancak aralık ayı içerisinde sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

İBB Burs Ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sağlayacağı eğitim desteği ödemesine başvuruda bulunan ve sonuçları heyecanla bekleyen öğrenciler, ödeme tutarını da araştırıyor. İBB, burs ödemeleri kapsamında toplamda 4.500 TL ödeme yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplamda 75.000 üniversite öğrencisine destek sağlayacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği ödemesi için sonuçların açıklanmasının ardından, sonuçların