İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak Merak Ediliyor! İBB Burs Ödemesi

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak Merak Ediliyor! İBB Burs Ödemesi
Ülke genelinde yeni akademik dönem geçtiğimiz aylarda başladı. Üniversitelerde eğitim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler burs arayışlarına hız kazandırdılar. Bu kapsamda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...

Ülke genelinde yeni akademik dönem geçtiğimiz aylarda başladı. Üniversitelerde eğitim döneminin başlaması ile birlikte, öğrenciler burs arayışlarına hız kazandırdılar. Bu kapsamda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 75.000 üniversite öğrencisine eğitim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Söz konusu eğitim desteği ödemeleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağlayacağı eğitim desteği ödemeleri için sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz açıklanmadı. Yapılacak değerlendirmeler sonrasında, kasım ayı içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor.

İBB Burs Ne Kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75.000 üniversite öğrencisine, kişi başı toplamda 4.500 TL ödeme sağlayacak. Sonuçların açıklanması ile birlikte, burs ödemesinden faydalanacak kişiler belli olacak.