İBB Burs Sonuçlarının Açıklanma Tarihi Merak Ediliyor! İBB Burs Ücreti Ne Kadar Belli Oldu

İBB Burs Sonuçlarının Açıklanma Tarihi Merak Ediliyor! İBB Burs Ücreti Ne Kadar Belli Oldu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada üniversite öğrencilerine eğitim desteği ödemesi yapılacağını açıklamıştı. Üniversitelerde yeni akademik dönemim başlaması...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada üniversite öğrencilerine eğitim desteği ödemesi yapılacağını açıklamıştı. Üniversitelerde yeni akademik dönemim başlaması ile birlikte pek çok öğrenci başvuruda bulunurken, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İBB eğitim desteği ödemesine başvuruda bulunan öğrenciler, sonuçların ne zaman açıklanacağını ve ne kadar ödeme yapılacağını araştırıyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 75.000 üniversite öğrencisine sağlayacağı eğitim desteği için sonuçların ne zaman açıklanacağın dair bilgi verilmedi ancak aralık ayı içerisinde sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

İBB Burs Ücreti

İBB burs ödemesi kapsamında, kişi başı toplamda 4.500 TL ödeme yapılacak ve söz konusu ödemeden 75.000 üniversite öğrencisi faydalanacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim desteği sonuçlarının açıklanmasının ardından,