Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor! 19 Aralık 2022 Meteoroloji Uyarı Yaptı

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor! 19 Aralık 2022 Meteoroloji Uyarı Yaptı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri yayınlamaya ve uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada, kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği belirtildi.Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri yayınlamaya ve uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada, kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği belirtildi.

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Aralık 2022 saat 04.00'ten, 20 Aralık 2022 saat 23.59'a kadar kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Marmara ve Ege’nin batısında kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğinin belirtildiği açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Pazartesi ve Salı günü Marmara ve Ege’nin batısında kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa, Kuzey Ege kıyılarında yer yer 80 km/sa) beklendiğinden başta ulaşımda aksamalar olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verildi.

Ulaşımda Aksamalar ve Çatı Uçmasına Dikkat!

Meteoroloji, kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle oluşabilecek ulaşımda aksamalar ve çatı uçması risklerine karşı uyarıda bulundu.