Lise KPSS Sonuçları Açıklandı Mı? 2022 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı Merak Ediliyor!

Lise KPSS Sonuçları Açıklandı Mı? 2022 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacağı Merak Ediliyor!
Ortaöğretim mezunları için Kamu Personeli Seçme Sınavı, 6 Kasım 2022'de gerçekleştirildi. Devlet memuru olmak isteyen pek çok kişinin başvurda bulunduğu ve giriş yaptığı sınavın ardından, sonuçların ne zaman açıklanacağı...

Ortaöğretim mezunları için Kamu Personeli Seçme Sınavı, 6 Kasım 2022'de gerçekleştirildi. Devlet memuru olmak isteyen pek çok kişinin başvurda bulunduğu ve giriş yaptığı sınavın ardından, sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Sınava giriş yapan adaylar, sonuçların ne zaman ilan edileceğini araştırmaya başladı.

KPSS Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sınavına giriş yapan adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağına dair açıklamaları merakla beklerken, ÖSYM takvimine göre 1 Aralık 2022 itibariyle söz konusu sınavın sonuçları ilan edilecek. Bu kapsamda sonuçların, aralık ayının ilk günü itibariyle erişime açılması bekleniyor.

KPSS Sonuç Ekranı

KPSS sonuçları, ÖSYM'nin sonuç erkanı olan

KPSS Sonuçları Kaç Yıl Geçerli?

KPSS sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala, elde edilecek puanların kaç yıl geçerli olduğu da merak ediliyor. 2022 KPSS sınavında alınan puanlar, 2 yıl boyunca geçerli olacak.