Manisa ve İzmir'de Yaşayanların Dikkatine! Yarın Bu Saatlerde Kullanamayacaksınız

Manisa ve İzmir'de Yaşayanların Dikkatine! Yarın Bu Saatlerde Kullanamayacaksınız
Gediz Elektrik (GDZ), Manisa ve İzmir'de yapılacak olan elektrik kesintilerine dair önceden vatandaşları uyardı.İzmir ve Manisa için yapılacak olan planlı kesintiyi duyuran Gediz, yarın elektriğin olmayacağı saatleri ve mahalleleri...

Gediz Elektrik (GDZ), Manisa ve İzmir'de yapılacak olan elektrik kesintilerine dair önceden vatandaşları uyardı.

İzmir ve Manisa için yapılacak olan planlı kesintiyi duyuran Gediz, yarın elektriğin olmayacağı saatleri ve mahalleleri açıkladı.

GDZ Elektrik resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda 'planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları' kapsamında İzmir ve Manisa'daki birçok mahallede kesinti yapılacağı bildirildi.

6 Aralık 2022 İzmir'de Elektrik Kesintisi Yapılacak Semtler ve Mahalleler

  • 09.00-17.00 arası Yaykent, Kurtuluş, Alaçatı, Örnekköy, Nazarköy, Ören, Arkacılar, Gölcükler, Evka-4, Gümüldür Cumhuriyet, Evka-3, Ayrancılar İnönü, Balıklıova, Bahçelerarası, Mustafa Kemal Paşa, 30 Ağustos, Doğancı mahalleleri
  • 09.00-10.00 arası Manavkuyu, Pirinççi, Bıçakçı, Naipli, Ovacık, İnciraltı, Sahilevleri, Alpaslan mahalleleri
  • 09.00-14.00 arası Çetin Emeç ve Fahrettin Altay mahalleleri

Öte yandan Gediz, çok sayıda mahallenin yarın elektrik kesintisi yaşayacağını söyledi. Yukarıda saydığımız mahalleler en uzun süreli elektrik kesintisi yaşayacak olan mahalleler olurken, diğerleri yaklaşık 15-30 dakika arasında bir kesintiyle karşılaşacak.

İzmir'de elektrik kesintisi yaşayacak olan diğer mahallelere ise buradan ulaşabilir, 'planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları' sekmesinden tam listeyi görebilirsiniz.

6 Aralık 2022'de Manisa'da Elektrik Kesintisi Yapılacak Semtler ve Mahalleler

  • 09.00-17.00 arası Gölmarmara Atatürk, İsmet Paşa, Ballıca, Üçpınar, Yılmaz, Atatürk, Çavlu mahalleleri
  • 09.00-14.00 arası Bağcılar, Çukuroba, Hacıbektaşlı, Kabazlı, Yeni Pazar, Killik, Tepeköy, Selce, Karacalar, Çakırtekke, Caberfakılı, Serinyayla, Baklacı, Cambazlı, Kestelli, Dibekdere, Ataköy, Zafer mahalleleri
  • 13.00-17.00 arası Ayvacık, Dağyeniköy, Güney, Hacı İsalar, Kuşlar, Yunusdere, Ören, Kabaçınar, Karaköy, İstasyonaltı, Albayrak, Avşar mahalleleri

Çok sayıda mahallede elektrik kesintisi olacağını bildiren Gediz'in, Manisa'da en uzun süre kesinti yapacağı mahalleler böyle sıralandı.

Yukarıda da söylediğimiz gibi, Gediz'in resmi internet sitesi üzerinden kesinti yapılacak olan tüm semtlerin listesine ulaşabilirsiniz.