Son Dakika: Meteoroloji Bu İllerde Yaşayanları Uyardı! Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Son Dakika: Meteoroloji Bu İllerde Yaşayanları Uyardı! Kuvvetli Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahminlerine ilişkin bilgiler paylaştı. MGM'nin tahminlerine göre pazartesi günü itibariyle, Karadeniz Bölgesi'ndeki bazı illerde yağış bekleniyor.Meteoroloji Yağış Uyarısında BulunduMeteoroloji...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahminlerine ilişkin bilgiler paylaştı. MGM'nin tahminlerine göre pazartesi günü itibariyle, Karadeniz Bölgesi'ndeki bazı illerde yağış bekleniyor.

Meteoroloji Yağış Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Ekim Pazartesi günü yaşanacak yağışlar ve sonrasında oluşabilecek olumsuzluklar hakkında bilgilendirmede bulundu. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, pazartesi günü Rize, Artvin çevresinde ve Trabzon'un doğusunda, gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kimi bölgelerden kuvvetli olması bekleniyor. Söz konusu bölgelerde, metrekareye 21-50 kg yağış düşme ihtimali bulunuyor. Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise kimi yerlerde çok kuvvetli yağışlar meydana gelebilir.

Salı Günü de Yağış Devam Edebilir

Meteoroloji'nin tahminlerinde, Trabzon'un doğusunda pazartesi akşam saatlerinde, Rize ve Artvin'in kıyı bölgelerinde ise salı günü sabah saatlerinden itibaren yağışların etkisini kaybedebileceği belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, meydana gelecek yağışlar neticesinde oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar için uyarıda bulundu.