Meteoroloji Fırtına İçin Uyarıda Bulundu! 20-21 Aralık Tarihlerinde Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Fırtına İçin Uyarıda Bulundu! 20-21 Aralık Tarihlerinde Fırtına Bekleniyor
Güncel hava tahminlerini açıklayan ve olası riskler hakkında uyarılarda bulunan Meteoroloji, duyurular yapamaya devam ediyor. Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyuruları...

Güncel hava tahminlerini açıklayan ve olası riskler hakkında uyarılarda bulunan Meteoroloji, duyurular yapamaya devam ediyor. Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, gelen son açıklamada fırtına beklendiği belirtildi.

Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Aralık saat 01.00 ile 21 Aralık saat 18.00 arasında Akdeniz'de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan fırtına 6-8 şeklinde eseceğinin tahmin edildiğini açıkladı. Söz konusu açıklamada ''Akdeniz'de rüzgarın, Salı ve Çarşamba günü, kuzey ve kuzeydoğudan fırtına 6-8 (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Antalya Körfezi'nde Çarşamba günü öğle saatlerinde; Anamur açıklarında akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.'' ifadelerine yer verildi.

Muhtemel Risklere Karşı Dikkat!

Meteoroloji, yarın ve ertesi gün yaşanması beklenen fırtına nedeniyle oluşabilecek ulaşımdaki aksama riskine için uyarıda bulundu.