Meteoroloji Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu! 14 Aralık 2022 Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu! 14 Aralık 2022 Kuvvetli Yağış Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kış mevsimin başlaması ile birlikte, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, yapılan son...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kış mevsimin başlaması ile birlikte, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, yapılan son duyuruda kuvvetli yağış için uyarıda bulunuldu.

Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Orta Karadeniz'de halen devam eden sağanak yağışların, bugün (Çarşamba) gece saatlerine kadar yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiği belirtildi. Söz konusu açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz'de halen devam eden sağanak yağışların, bugün (Çarşamba) gece saatlerine kadar yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamlar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Muhtemel Riskler Açıklandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün yaşanması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek su baskını, sel ve ulaşımdaki aksamalar gibi muhtemel riskler için de uyarıda bulundu.