Meteoroloji Uyardı! İstanbul'da Yağmur Beklenen Günler Belli Oldu

Meteoroloji Uyardı! İstanbul'da Yağmur Beklenen Günler Belli Oldu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük ve haftalık hava tahminlerini duyurmaya devam ediyor. Kış aylarına yaklaşılmasıyla birlikte dışarı çıkmayı düşünen kişiler hava durumuna daha sık bakarken, Meteoroloji de önümüzdeki...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük ve haftalık hava tahminlerini duyurmaya devam ediyor. Kış aylarına yaklaşılmasıyla birlikte dışarı çıkmayı düşünen kişiler hava durumuna daha sık bakarken, Meteoroloji de önümüzdeki günlerde yağış beklenen iller hakkında bilgi verdi. Söz konusu iller arasında İstanbul da yer alıyor.

İstanbul Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bir haftalık hava tahmini raporuna göre, 17 Kasım 2022 Perşembe gününden itibaren yağmur İstanbul'da etkisini gösterecek. Yağışın cuma ve cumartesi günü de devam etmesi beklenirken, pazar günü ara verecek. İstanbul'a ilişkin tahminlere göre, gelecek haftanın ilk günü de yağmur görülebilir.

Türkiye Geneli Hava Durumu

Türkiye genelinde 14-20 Kasım 2022 tarihleri arasında mevsim normallerinde hava sıcaklıklarının yaşanması beklenirken, Meteoroloji ''Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.'' açıklamasında bulundu.

Bugün Hava Nasıl?

15 Kasım 2022 hava durumu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi, yağışların yerel olması ve yurt genelinde etkisini göstermemesi bekleniyor.