MSB Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Başvuru Şartları Belli Oldu

MSB Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Başvuru Şartları Belli Oldu
Milli Savunma Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. MSB'nin yapacağı duyurular büyük bir merakla beklenirken, 1.098 personel istihdamı sağlanacağı belirtildi.MBS Personel...

Milli Savunma Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. MSB'nin yapacağı duyurular büyük bir merakla beklenirken, 1.098 personel istihdamı sağlanacağı belirtildi.

MBS Personel Alımı Detayları

Milli Savunma Bakanlığı'nın personel alımına, 21 Kasım itibariyle başvuru yapılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar illerinde yapılacak alımda, toplamda 1.098 personel istihdam edilecek. Başvurular, 25 Kasım'da sona erecek.

MSB Personel Alımı Başvuru

Milli Savunma Bakanlığı'nın yapacağına alıma başvuruda bulunmak isteyen kişiler, İŞKUR'a TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak müracaat edebilecekler.

MSB Personel Alımı Şartları

Gerçekleşecek alım için KPSS Şartı aranmazken, en az ilköğretim ve lise mezunu adaylar için çeşitli ilanlar açıldı. İlanlara dair detaylı bilgilere, İŞKUR'un resmi internet sitesinden ulaşılabilir.