Öğrenciler Dikkat! 100 TL Değerinde Kart Hediye Edilecek

Öğrenciler Dikkat! 100 TL Değerinde Kart Hediye Edilecek
Gençlik ve Spor Bakanlığı, öğrencilere yönelik çeşitli sürprizler açıklamaya devam ediyor. Belirli aralıklarla hediyeler veren Gençlik ve Spor Bakanlığı, şimdi de 100 TL değerindeki kitap kartı ücretsiz verecek.Kitap Kart...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, öğrencilere yönelik çeşitli sürprizler açıklamaya devam ediyor. Belirli aralıklarla hediyeler veren Gençlik ve Spor Bakanlığı, şimdi de 100 TL değerindeki kitap kartı ücretsiz verecek.

Kitap Kart Nasıl Alınır?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 100 TL değerindeki kitap kartı ücretsiz alabilmek için yapılması gerekenleri aktardı. Bakan Kasapoğlu açıklamasında, #GençlikOkuyor etiketiyle okuduğu kitapları paylaşan 2023 takipçisine, 100 TL değerinde GSB Kitap Kart verileceğini duyurdu.

''Okumayı Yaşamın Bir Parçası Haline Getirmelerini İstiyoruz''

Bakan Mehmet Kasapoğlu, kitap kart hediye edilmesinin amacının, gençlerin kitap okumayı yaşamlarının bir parçası haline getirmek olduğunu belirtti. Kasapoğlu ''Gençlerimizin kitap okumayı yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini istiyoruz. Cumhuriyetimizin 99. yılına özel, yorumlara #GençlikOkuyor etiketiyle okuduğu kitabı paylaşan 2023 takipçimize 100 TL değerinde GSB Kitap Kart hediye ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Bakan'ın paylaşımının ardından, binlerce kişi paylaşımda bulunmaya başladı.