Öğrencilerin Heyecanlı Bekleyişi Devam Ediyor! İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Öğrencilerin Heyecanlı Bekleyişi Devam Ediyor! İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 75 bin üniversite öğrencisine eğitim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Eğitim desteği için çok sayıda üniversite öğrencisi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 75 bin üniversite öğrencisine eğitim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Eğitim desteği için çok sayıda üniversite öğrencisi başvuruda bulunurken, başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor.

İBB Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversitelerde yeni akademik takvimin başlaması ile birlikte, İBB burs sonuçları için öğrencilerin heyecanlı bekleyişleri devam ediyor. Belediye tarafından burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair açıklama yapılmasa da önümüzdeki haftalarda sonuçların duyurulması bekleniyor. Yapılacak değerlendirmeler sonrasında, eğitim desteği almaya hak kazanan 75 bin öğrenci belli olacak.

İBB Burs Ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 75.000 üniversite öğrencisine, kişi başı 4.500 TL karşılıksız eğitim desteği ödemesi sağlayacak.

İBB Burs Sonuç Ekranı

Eğitim desteği ödemeleri için sonuçlar açıklandığı zaman, başvuruda bulunan öğrenciler