Resmi Gazete'de Yayınlandı! Okullarda Bunları Yapmak Disiplin Suçu Sayılacak!

Resmi Gazete'de Yayınlandı! Okullarda Bunları Yapmak Disiplin Suçu Sayılacak!
Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlandı ve yürürlüğe girdi. Söz konusu yönetmelikte yer alan bilgilere göre, okuldaki yöneticilerin,...

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlandı ve yürürlüğe girdi. Söz konusu yönetmelikte yer alan bilgilere göre, okuldaki yöneticilerin, öğretmenlerin, öğrencilerin ve diğer çalışanların görüntülerini izinsiz olarak çekip paylaşmak disiplin suçu olarak kabul edilecek.

Akran Zorbalığı da Disiplin Cezası Kapsamında

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, akran zorbalığına yönelik de yeni tedbirler alınıyor. Söz konusu düzenlemeye göre, akran zorbalığına ilişkin hareketler de disiplin maddeleri arasında yer alacak.

Tütün Ürünleri ve Tütün Taklitleri

Resmi Gazete'de yer alan karara göre, tütün, tütün mamülleri veya tütün içermeyen ancak tütün mamulünü taklit eden ürünleri bulundurmak veya kullanmak da disiplin suçu kapsamına bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'e dair detaylı bilgilere, Resmi Gazete'de yer alan karardan ulaşılabilir.