Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Hakkında Açıklama Geldi! İşte Detaylar

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Hakkında Açıklama Geldi! İşte Detaylar
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 85.000 kişinin istihdam edileceğini belirtmişti. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından, alımların ne zaman yapılacağı ve ayrıntıları merak konusu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 85.000 kişinin istihdam edileceğini belirtmişti. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından, alımların ne zaman yapılacağı ve ayrıntıları merak konusu oldu. Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 42.500 personel alımı için İŞKUR'a başvuru kılavuzunun iletildiğini duyurdu. Söz konusu açıklama sonrası, heyecanlı bekleyiş başladı.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımına dair detaylar merak edilirken, 85.000 alımın ne zaman gerçekleşeceği de araştırılıyor. Bakan Fahrettin Koca, ilk etapta 31.183’ü sözleşmeli personel, 11.317’si sürekli işçi olmak üzere 42.500 personel alımı için başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listelerin ÖSYM’ye iletildiğini açıklarken, alımların ne zaman yapılacağına dair tarih belirtilmedi.

Sağlık Bakanlığı 42 Bin 500 Personel Alımı

Bakan Koca, 85.000 personel alımının ilk etabında, 42.500 alım için hazırlıkların başladığını ve İŞKUR'a kılavuzların iletildiğini duyurmuştu. Önümüzdeki süreçte yapılacak alıma dair detaylı bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.