Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor!

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Açıklamalar Gelmeye Devam Ediyor!
Sağlık Bakanlığı güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bakanlığın açıklayacağı personel alımı ilanları büyük bir ilgiyle takip edilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya...

Sağlık Bakanlığı güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bakanlığın açıklayacağı personel alımı ilanları büyük bir ilgiyle takip edilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin bilgi verdi. Personel alımı için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Fahrettin Koca'nın açıklamasının ardından araştırmalar hız kazandı.

İŞKUR'a Kılavuzlar Gönderildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki süreçte yapılacak personel alımı hakkında bilgi verdi. Bakan Koca açıklamasında, 42.500 personel alımı için başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a iletildiğini duyurdu. Söz konusu kılavuzun netlik kazanması ile birlikte, başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı da gün yüzüne çıkacak.

Bakan Koca Duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, 85.000 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu alım için bekleyiş devam ederken, Bakan Koca alıma ilişkin detaylı bilgi verdi. Fahrettin Koca, 31.183'ü sözleşmeli personel, 11.317'si sürekli işçi olmak üzere toplamda 42.500 personel alımı için kılavuzların İŞKUR'a iletildiğini açıkladı.

Mülakat Olmayacak

Gerçekleşecek personel alımı için detaylar pek çok kişi tarafından merak edilirken, Bakan Koca da ayrıntılar hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Fahrettin Koca yapılacak alımlar için mülakat olmayacağını duyurdu.