Son Dakika: EYT ve Asgari Ücret İçin Toplantı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar İle Görüşecek

Son Dakika: EYT ve Asgari Ücret İçin Toplantı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar İle Görüşecek
EYT düzenlemesi ve asgari ücrete yapılacak zam için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milyonlarca kişi her iki konuda yaşanacak gelişmeleri yakından takip ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 18.15'te Hazine ve...

EYT düzenlemesi ve asgari ücrete yapılacak zam için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milyonlarca kişi her iki konuda yaşanacak gelişmeleri yakından takip ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 18.15'te Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir araya gelecek.

EYT Düzenlemesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz haftalardan yaptığı açıklamada, EYT düzenlemesi hakkında kamuoyuna bilgi vermişti. Bakan Bilgin'in açıklamasının ardından EYT'nin çıkması için bekleyiş devam ederken, düzenlemenin detaylarının bugün yapılacak görüşmede ele alınması bekleniyor.

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar?

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili açıklamalar da milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Beştepe'de bu akşam yapılacak görüşmede, asgari ücrete yapılacak zam da ele alınacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile yapacağı zirve, saat 18.15'te Beştepe'de gerçekleşecek.