Son Dakika... MİT Suriye'ye Nokta Atışı!

Son Dakika... MİT Suriye'ye Nokta Atışı!
Kemal Pir kod isimli İbrahim Mohammad Nasır, güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre MİT tarafından etkisiz hale getirildi.Bölge halkından olan Nasır, Barış Pinar Harekat (BPH) Bölgesi sınır hattını iyi bildiğinden...

Kemal Pir kod isimli İbrahim Mohammad Nasır, güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Bölge halkından olan Nasır, Barış Pinar Harekat (BPH) Bölgesi sınır hattını iyi bildiğinden gerçekleştirdiği sızma girişimleri, sınır güvenliğini sık sık tehdit ediyordu.

Füze konusunda bir uzman olan ve sabotaj planlarında da aktif rol oynayan Nasır, Tel Amir'in iç ve sınır bölgelerini iyi bildiği için, Barış Pınar Harekat Bölgesi'nde gerçekleştirilen eylemlerde, komuta ettiği tugayda baş rolü oynuyordu.

Hatta öyle ki kendisine bağlı sebeplerden doğan doğrudan sabotaj eylemlerine de katılıyordu.

Kemal Pir Etkisiz Hale Getirildi 

Sahadaki MİT ajanları tarafından dikkatle izlenen Kemal Pir kod adlı terörist, gerçekleştirilen bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

Böylelikle bölgenin güvenliğini tehdit eden teröriste yönelik endişeler sakinlerken, sınırı taciz eden terörist yakalandı.