Sözleşmeliye Kadro Düzenlemesi Netleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı

Sözleşmeliye Kadro Düzenlemesi Netleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yaptı
Kamudaki sözleşmeli personelleri kapsayacak kadro düzenlemesine dair haberler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyordu. Merakla beklenen konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Beştepe’deki...

Kamudaki sözleşmeli personelleri kapsayacak kadro düzenlemesine dair haberler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyordu. Merakla beklenen konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Beştepe’deki Kabine Toplantısı’nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözleşmeliye kadro düzenlemesine de değindi.

İsteğe Bağlı Olarak Kadroya Geçilebilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamudaki sözleşmeli personeli ilgilendiren kadro düzenlemesi hakkında sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, kamudaki 520 bin sözleşmeli personelden 424 bin sözleşmeli personelin isteğe bağlı olarak kadroya geçebileceğini duyurdu.

''Sözleşmelilerimize ve Ailelerine Hayırlı Olsun''

Kamudaki sözleşmeli personele sağlanan kadro imkanı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yaptığımız kamu personel reformunun kadroya geçme hakkı elde eden 424 bin sözleşmelimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Emeklilik için yılını doldurup yaş şartını bekleyenler ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp açıklayacağız.” İfadelerine yer verdi.