Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak! Detaylar Resmen Açıklandı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacak! Detaylar Resmen Açıklandı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Müdürlük tarafından yapılan son açıklamaya göre, farklı kadrolarda toplamda 426 sözleşmeli...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Müdürlük tarafından yapılan son açıklamaya göre, farklı kadrolarda toplamda 426 sözleşmeli personel istihdamı sağlanacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün personel alımı yapacağına dair duyuru yapmasının ardından, gerçekleşecek alımın detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün ilanına başvuruda bulunmak isteyen kişiler, 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren işlemeleri gerçekleştirebilecekler. 426 sözleşmeli personel alımı için 11 Aralık 2022'ye kadar başvuru yapılabilecek.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Başvuru Ekranı

İş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, hangi adres üzerinden başvuruların iletileceğini merak ediyorlar. Adaylar,

Mülakat Yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak personel alımında, KPSS (B) grubu paunı dikkate alınacak ve sınav puanına göre en yüksek puana sahip olan adaydan başlanarak sıralama yapılacak. Puanların eşit olması durumunda doğum tarihi önce olan adaya, doğum tarihi de aynı olması halinde diploma notu yüksek olan adaya öncelik sağlanacak. Ayrıca tekniker ve büro personeli kadrosu için de 2022 yılında gerçekleşen Kamu Personeli Seçme Sınavında ön lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünde en az 70 puan almış olmak gerekiyor. İlana ilişkin detaylı bilgilere, resmi internet adresinden ulaşılabilir.