Taşerona Kadro İçin Çalışmalar Devam Ediyor! İşte Son Durum

Taşerona Kadro İçin Çalışmalar Devam Ediyor! İşte Son Durum
Taşeron işçiler, kadro düzenlemesine ilişkin açıklamaları yakından takip ediyorlar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in konuya ilişkin bilgi verdi. Bakan Bilgin, söz konusu düzenleme işçin çalışmaların devam...

Taşeron işçiler, kadro düzenlemesine ilişkin açıklamaları yakından takip ediyorlar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in konuya ilişkin bilgi verdi. Bakan Bilgin, söz konusu düzenleme işçin çalışmaların devam ettiğini belirtti ve çalışmanın ayrıntılara da değindi.

Taşerona Kadro Ne Zaman?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 90 bin taşeron işçiyi kapsayacağı düşünülen düzenleme hakkında bilgi verdi. Bakan Bilgin konuya dair yaptığı açıklamada, geçtiğimiz dönemlerde yaklaşık 1 milyon işçiye kadro verildiğini hatırlattı. O süreçte 90 bin işçinin bu düzenlemeden yararlanamadığını belirten Bakan Bilgin, bu işçilerin sorunlarının da kasım ayında çözüleceğini duyurdu.

Çalışmalar Devam Ediyor

90 bin taşeron işçiye sağlanacak kadro düzenlemesi için çalışmalar devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sorunun kasım ayı itibariyle çözülebileceğini belirtmişti. Bu nedenle, önümüzdeki süreçte konuya ilişkin remi açıklamaların gelmesi bekleniyor.