THY Bir İlke Daha İmza Attı! Haftada 3 Gün Şeklinde Duyuruldu

THY Bir İlke Daha İmza Attı! Haftada 3 Gün Şeklinde Duyuruldu
THY, Panama'ya ilk direkt uçuşunu 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdi.Edinilen bilgeye göre, 2016'nın mayısından itibaren Kolombiya'nın başkenti Bogota aktarmalı yapılan seferlere ek, İstanbul'dan Panama'nın başkenti Panama...

THY, Panama'ya ilk direkt uçuşunu 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Edinilen bilgeye göre, 2016'nın mayısından itibaren Kolombiya'nın başkenti Bogota aktarmalı yapılan seferlere ek, İstanbul'dan Panama'nın başkenti Panama City'ye direkt uçuşlar başladı.

İstanbul Havalimanı'ndan 30 Ekim 2022'den başlayan direkt uçuşlar, haftada 3 kez yapılacak.

Halihazırda günlük 1 kez olarak gerçekleştirilen İstanbul-Bogota/Panama-İstanbul bağlantılı seferlerinin yanı sıra İstanbul-Panama-İstanbul seferleri de haftada 3 gün yapılacak.

Uçuş Sayısı Haftalık 10'a Çıktı

Seferler, salı, cuma ile cumartesi günü yeni nesil ve geniş gövdeli "Boeing 787-9" tipi "Dreamliner" uçağı ile yapılacak. Bu sayede iki şehir arasındaki uçuş sayısı haftalık 10'a çıktı.

Amerika kıtası için bağlantı noktası niteliğinde olan Panama City'ye seferlerin fazlalaşması ile THY, bölgenin Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ile olan bağlantısını da güçlendirmiş oldu.

Bayrak taşıyıcı, Panama üzerinden bölgesel hava yolları ile kod paylaşımı anlaşmaları sayesinde çevre ülkelere seyahat etmek isteyenlerine THY konforu ile seyahatlerini planlayabilme imkanı veriyor.