TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Başladı

TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Başladı
TOKİ sosyal konut projesi için Türkiye genelinde milyonlarca kişi başvuruda bulundu. Ev sahibi olmak isteyen kişiler kura çekimini heyecanla beklerken, sosyal konut projesi için detaylar da merak ediliyor.TOKİ Para İadesiSosyal konut...

TOKİ sosyal konut projesi için Türkiye genelinde milyonlarca kişi başvuruda bulundu. Ev sahibi olmak isteyen kişiler kura çekimini heyecanla beklerken, sosyal konut projesi için detaylar da merak ediliyor.

TOKİ Para İadesi

Sosyal konut projesi için iller bazında kura çekimi sürüyor. Etap etap devam kura çekimleri için bekleyiş devam ederken, kura sonucunda ismi çıkmayan kişiler de başvuru esnasında verilen 500 TL'nin nasıl iade alınacağını merak ediyorlar. Adı çıkmayan kişilere, 500 TL para iadesi sağlanacak.

Para İadesi Başvurusu

Kura çekimi sonucunda adı çıkmayan kişiler, başvuru yaptıkları bankanın şubelerinden ve ATM'lerinden ücreti geri alabilecekler. Söz konusu geri ödemeler, kura çekiminin ardından, 5 iş günü sonrasında sağlanacak.

TOKİ Sosyal Konut Projesi Kura Çekimi

Sosyal konut projesi için kura çekimleri iller bazında devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de devam edecek olan kuraların, mart ayına kadar tamamlanması bekleniyor.