TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Yapılacak

TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Yapılacak
Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimleri devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi kura çekimleri yakından takip ederken, başvuru bedeli olarak ödenen 500 TL'nin ne zaman iade...

Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimleri devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi kura çekimleri yakından takip ederken, başvuru bedeli olarak ödenen 500 TL'nin ne zaman iade edileceği de merak ediliyor. Kura çekimi sonucunda adı çıkmayan vatandaşlar, para iadesine ilişkin ayrıntıları araştırmaya devam ediyor.

TOKİ 500 TL İadesi

TOKİ sosyal konut projesi için milyonlarca kişi başvuruda bulundu. Söz konusu projeye başvuru yapmak için 500 TL ücret yatırılmıştı. Kura çekiminde ismi çıkmayan kişilere, 500 TL para iadesi sağlanacak. Para iadesi, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında yapılacak. TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan kişiler, başvuru yapılan bankanın yetkili şubelerinden ve ATM'lerinden ücret iadesi alabilecekler.

TOKİ Kura Çekimi

TOKİ sosyal konut projesi için milyonlarca vatandaş başvuruda bulunurken, kura çekimi de etap etap deva ediyor. Kura çekiminin, mart ayına kadar tamamlanması beklenirken, TOKİ kura çekimi takvimi hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. Kura çekimleri, TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden takip edilebilir.