TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! Bu İllerin TOKİ Kura Çekimi Yapılacak

TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! Bu İllerin TOKİ Kura Çekimi Yapılacak
Ev fiyatlarının yükselmesi ve buna paralel olarak kiraların da artması ile birlikte açıklanan sosyal konut projesi, vatandaşlardan yoğun talep gördü. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu proje için kura çekimlerinin ne zaman...

Ev fiyatlarının yükselmesi ve buna paralel olarak kiraların da artması ile birlikte açıklanan sosyal konut projesi, vatandaşlardan yoğun talep gördü. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu proje için kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde kura çekimlerinin gerçekleşeceği iller belli oldu.

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

TOKİ sosyal konut projesi için 81 ilden başvurular alınmıştı. Milyonlarca kişinin başvuruda bulunduğu proje için önümüzdeki günlerde çekilecek kuralar belli oldu.

21 Kasım Pazartesi: Erzincan 1.147 konut

22 Kasım Salı: Tunceli 250 konut

23 Kasım Çarşamba: Elazığ 1.831 konut

24 Kasım Perşembe: Adıyaman 2.650

26 Kasım Cumartesi: Malatya 2.791

28 Kasım Pazartesi: Diyarbakır 5.550 konut

18-23 Kasım Arası: Gaziantep 10.024 Konut

TOKİ Kura Canlı Yayın

TOKİ kura çekimini heyecanla bekleyen kişiler, canlı yayına nasıl erişeceklerini merak ediyorlar. Söz konusu kura çekimine, toki.tv ve TOKİ'nin Youtube kanalı üzerinden ulaşılabilecek.

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama

Kura çekimlerinin yapıldığı illerde yaşayan vatandaşalar, sonuçları araştırmaya başladılar. TOKİ sosyal konut projesi için