TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! 16-19 Aralık TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller

TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! 16-19 Aralık TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller
TOKİ'ye başvuru yapan pek çok kişi, kura çekimini yakından takip ediyor. Kura çekimi takvimine ilişkin duyurular gelmeye devam ederken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte...

TOKİ'ye başvuru yapan pek çok kişi, kura çekimini yakından takip ediyor. Kura çekimi takvimine ilişkin duyurular gelmeye devam ederken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği belli oldu. Söz konusu açıklama sonrasında, TOKİ kura çekimi takvimi araştırılmaya başlandı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile birlikte, 16-19 Aralık tarihleri arasında hangi illerin kurası çekileceği açıklandı. Bu kapsamda, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi için kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

15-16 Aralık: Ordu 2.050 konut

16-18 Aralık: Sivas 2.706 konut

17 Aralık: Giresun 1.550 konut

19 Aralık: Tokat 1.500 konut

İlk Evim İlk İş Yerim Kurası

İlk Evim İlk İş Yerim projesi hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ”İlk Evim İlk İş Yerim projemizde ilk 3 etapta 62 bin 928 konutumuzun kuralarını çekerek hak sahiplerini belirledik.” ifadelerine yer verildi.